فاجعه کمبود زالو در طبیعت و اکوسیستم .. چرا زالوها نباید کشت....

ساخت وبلاگ
فروش <strong>زالو</strong>
تا قبل از قرن نوزدهم منابع طبیعی زالو ھرگز به طور جدی به مخاطره نیافتاده بود ولی در طول این قرن و بعد از  آن جمعیت های زالو به تاراج رفتند . در قرن نوزدهم عمدتا با حمایت آموزه های Broussais کاربرد زالو رشد انفجار گونه ای داشت که نهایتا به وقوع جنون زالو یا مکتب خون آشامی در اروپا منجر شد .!! در آن ایام زالوها بعد از استفاده در دریاچه ها مجاور رها می شدند (که این روند جمعیت زالوها را به خطر نمی انداخت) . به هر حال کاربرد های گوناگون زالوها باعث شد منبع بومی آنها به طور محسوس کاهش یابد یکی از این کاربردها برداشت مهار نشده زالوها از محیط طبیعی به منظور فرستادن آنها در مقیاس تن مثلا از هامبورگ به فرانسه , آمریکا و استرالیا و انگلستان بود . که بسیاری از زالوها بعد از اینکار می مردند و دیگر هرگز به چرخه طبیعت بر نمی گشتند که اگر صادرات انجام نمی شد و زالوها به طبیعت بر می گشتند , جمعیت زالوها تا این میزان کاهش نمی یافت !!

 

که اخیرا همین سناریو در ایران در حال اجراست و با بی توجهی مسئولین محیط زیست قطعا ما با فاجعه ای که در هامبورگ آلمان رخ داد مواجه خوایهم شد . .

 

چرا جمعیت زالوها در اروپا احیا نشد؟

 

زمین های مرطوب به خاطر زهکشی برای ادامه حیات زالوها نامناسب شده بودند و بخش بزرگی از محیط زیست های طبیعی زالو (مثل تالاب های کم عمق) تخریب شد و بازمانده زالوها مدت زیادی به طعمه هایی که جهت تکثیر بدانها نیاز داشتند دسترسی نداشتند . به علاوه در اروپا , سموم به کار رفته در محیط زیست ادامه حیات برای این موجودات حساس را خیلی مشکل تر ساخته است . تعداد محیط زیست های طبیعی زالو موجود در اروپا امروزه واقعا خیلی کم شده است.

آرم , نشانه ,لوگوی شرکت گیلارُس GILAROS (تهران زالو)

 فروش زالوی طبی گیلارُس 

www.gilaros.com

09120891822

[email protected]

 

کاربردهای زالوی طبی...
ما را در سایت کاربردهای زالوی طبی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tehranzaloo1 بازدید : 116 تاريخ : دوشنبه 21 آبان 1397 ساعت: 13:21